25/10/13

A la descoberta de la biblioteca!


El joc A la descoberta de la biblioteca! és una proposta educativa perquè els infants que cursen el cicle de primària aprenguin a utilitzar els recursos de les biblioteques, sàpiguen buscar informació i adquireixin hàbit lector de forma lúdica i amena.

Alguns dels valors que treballa el videojoc són el foment de la lectura, servei públic, accés universal a la informació i la cultura..., i està pensat per complementar les visites escolars del cicle d'Educació Primària a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

L'infant pot jugar la partida sencera superant els nou escenaris o bé accedir a cada joc de forma separada tot introduint un codi. El joc disposa de tres nivells de dificultat i ofereix la la possibilitat de jugar individualment o partides simultànies amb un altre contrincant, per fomentar la col·laboració entre els jugadors.

La celebració del Dia de la Biblioteca, pròpiament el 24 d'octubre, va sorgir l'any 1997 per part de l'Associació Espanyola d'Amics del Llibre Infantil i Juvenil. L'objectiu era traslladar a l'opinió pública el paper central de la biblioteca com a punt de trobada de lectors de totes les edats amb la cultura i com a instrument de millora de la formació i la convivència humanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada