Dinamització

La Biblioteca està tan integrada a l'escola que fins i tot surt de les seves portes i ocupa altres espais. Com la seva entrada està ubicada en un petit distribuïdor, hem aprofitat aquest lloc per convertir-lo en un gran taulell d'anuncis de la Biblioteca.

Aquí es penja des d’informació referent a la seva organització i funcionament (horaris, etc.), fins a notícies que tenen a veure amb el món dels llibres o amb esdeveniments literaris. Novetats, convocatòria de concursos literaris, referències bibliogràfiques de llibres relacionats amb festes que se celebren a l'escola... Tot té cabuda al taulell informatiu de la Biblioteca.

Més enllà del distribuïdor, la Biblioteca surt fins al vestíbul d'entrada de l'escola. Allà sempre hi ha una gran taula amb llibres, referents als continguts curriculars que s'estan treballant a l'escola. La poesia durant la celebració del Festival de Poesia de Sant Cugat, la Castanyada, el Carnestoltes, Sant Jordi: totes les celebracions tenen la seva representació en forma de llibres a l'entrada de l'escola, de manera que els adults que entren també poden veure els llibres tan bonics que tenim a la nostra Biblioteca. I no penseu que és només una taula decorativa: molts mestres hi van per a agafar contes i explicar-los a les classes, amb el compromís (això sí!!) de tornar-los de seguida perquè altres grups també puguin gaudir dels llibres...

A més, a la nostra Biblioteca es fan les feines típiques per a mantenir el fons bibliotecari i actualitzar el catàleg de llibres a l'e-Pèrgam. Totes les novetats queden enregistrades en un document que es fa arribar cada mes als mestres, de manera que tot el personal docent es pot assabentar de les darreres adquisicions bibliogràfiques. Els nous llibres s'exposen, a més, en uns prestatges dins la Biblioteca pensats expressament perquè els nens i nenes coneguin les noves adquisicions del nostre catàleg bibliotecari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada