En horari no lectiu

Fora de les hores lectives, la nostra Biblioteca roman oberta en dues franges horàries diferents: al migdia i per la tarda, després de les classes.

De 12.30 h a 15 h els nens i nenes de l'escola podem anar-hi lliurement per a llegir, fer deures, pintar, mirar contes... És l'estona que aprofitem per utilitzar un servei de la Biblioteca que ens agrada molt: el préstec. Ens encanta que la nostra Biblioteca ens deixi llibres per portar-nos a casa durant uns dies, i és en aquest moment quan aprofitem per escollir el llibre que volem llegir a casa i demanar permís a la bibliotecària, que ens controla el préstec i ens avisa del dia que hem de retornar el llibre.

Com la Biblioteca ens agrada tant i som molts els que hi anem, tenim un bonic Bibliosemàfor que ens organitza per torns, de manera que entrem a la Biblioteca agrupats per cursos: 2n-3r-4t, 5è-6è, 1r. Així podem estar-hi ordenadament i garantim un ambient agradable i relaxat en l’estona de migdia.

Després de classes, la Biblioteca està oberta des de les 16.30 h fins a les 17.45 h. Els nens i nenes a partir de 3r podem assistir-hi sols, i aprofitem per fer els deures fins que vénen a buscar-nos.

Els nens i nenes més petits entren a la Biblioteca amb els seus pares o persones adultes que els acompanyen, i petits i grans aprofiten per compartir la lectura d'un conte o agafar llibres en préstec. És un bon moment perquè la bibliotecària assessori els pares sobre lectures boniques per als seus fills o filles.

3 comentaris:

 1. Finalment podrem gaudir dels serveis que ofereix la biblioteca en horari de tarda no lectiu?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Marta,

   El 17 d'octubre a les 21 h hi ha reunió de l'Ampa. Em sembla que és un tema de l'ordre del dia, i si no ho és, en podem parlar. Trobo que estaria molt bé que s'obrís ja la biblioteca a les tardes.

   Elimina
  2. Ahir a la reunió de l'Ampa es va acordar tornar a obrir la biblioteca a les tardes. Visca!!!!

   Elimina