19/4/16

Sant Jordi!!

Aquesta setmana celebrem Sant Jordi!

Des de la Comissió de la Biblioteca i de la Comissió de Ciències, en estreta col.laboració amb la Direcció i els mestres del cole, organitzem uns dies molt especials el dijous 21 i el divendres 22 en horari lectiu. A més, aquest divendres 22 farem el últim divendres de conte del curs 2015-16.

Sant Jordi a l'escola (horari lectiu): 
Des de fa uns anys, pares i mares de l’escola llegeixen contes el dia de Sant Jordi. Els pares i mares sentim que és una sort que des del centre ens deixin fer aquesta col·laboració des de fa tants anys. 
Cada any hem buscat un motiu diferent a l’hora d’escollir el fil conductor de l’activitat: des de contes de bruixes, poemes de la Joana Raspall, contes del món, rondalles…. I aquest any hem escollit fer-ho juntament amb ciència. 

Ciències i lletres:  
Fa 100 anys del naixement de Roald Dahl (Jordi i la fàbrica de xocolata, Matilda, Les Bruixes..... entre altres) i farem lectures en CI i CM. 
A mes, 2016 fa 150 anys del naixement de H.G. Wells, un dels "pares" de la ciència-ficció (la Maquina del Temps, L'home invisible... ) - i farem lectures en CS. 
A tots els nivells, farem tota mena d'experiments..... ho passarem pipa! 
El divendres de conte, últim de aquest curs, serà especial de Sant Jordi,  us hi esperem!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada